2011. július 5., kedd

Hogyan növelheted az IE9 betöltődési idejét

Amennyiben te is többféle kiegészítőt telepítettél a böngészőhöz, akkor minden bizonnyal egy funkciókban sokkal gazdagabb Explorered van. A funkciógazdagság sok esetben visszaesést jelent a sebességben. Szerencsére van megoldás erre is, mert ki lehet lőni a bajt okozó addonokat.

Megoldási lehetőségek

Új kiegészítők esetén maga a böngésző ajánlja fel, hogy esetleg néhány korábban telepített addont eltávolíthatsz a sebesség megőrzése miatt.
Kattints a buborékben a choose add-ons gombra.



A megnyíló ablakban látni fogsz egy listát a telepített kiegészítőkkel, mellette pedig az indulási sebesség. Amire nincs szükséged, azt egyszerűen csak állítsd át disable-re. Majd done. Ha végképp nem kell akkor el is lehet távolítani a listából.



Előfordul az is, hogy az Explorer nem lát semmilyen hibát a kiegészítőkkel kapcsolatban, azonban mégis szeretnél néhányat kikapcsolni. Ekkor manuálisan kell szerkeszteni azokat.
Kattints a tools gombra és kattints a manage add-ons-ra.



Most megnyílik az ablak. A toolbars and extensions menüben keresd ki a kiegészítőket. Két oszlop lesz, a load time és a navigation time. Itt kell kiválasztani azokat amik legjobban lassítják a böngészőt és kilőni.



Forrás: http://www.7tutorials.com/internet-explorer-9-how-improve-load-navigation-speed

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése