2011. február 6., vasárnap

Hogyan telepítheted a Windows Live Essentials 2011 Tools-t?

A Microsoft tavaly szeptemberben kiadta a legújabb verziószámú Live Essential csomagot. 10 ingyenes programot tartalmaz: Messenger, Photo Gallery and Movie Maker, Mail, Writer, Family Safety, Windows Live Mesh, Messenger Companion, Bing Bar, Microsoft Silverlight és Outlook Connector Pack. Mind hasznos program, tehát megéri telepíteni az egészet. Ebből a leírásból megtudhatod hogyan telepítsd fel a Live Essentialt.

Rendszerkövetelmények

Telepítés előtt érdemes áttekinteni mire is lesz szükséged. Kell hozzá Windows 7 vagy Vista SP2-vel, minimálisan 1,6 GHz-es processzor, 1Gb RAM vagy annál több, 1024X576-os felbontású monitor. A Movie Makerhez kell még egy DirectX9-es videókártya, Shader Model 2 vagy újabb.
Ha már szerepel a gépeden a 2010-es kiadás a Live Essentialsból akkor érdemes azt leszedni és újratelepíteni a 2011-eset. Az upgrade nem igazán működik jól.

Windows Live Essential 2011 telepítése

Látogass el a program honlapjára és töltsd le azt. http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other




Kattints duplán a letöltött fájlra és elindul a telepítő. Telepíthetsz egyben mindent vagy csak bizonyos elemeket. Erre a telepítő rá is kérdez.



Ha azt választod hogy egyesével telepíted a programokat akkor látni fogsz egy listát a programokról. Hagyd meg a pipát azoknál amiket szeretnél telepíteni. Amennyiben valamelyik program már fent van neked akkor csak frissül az újabb verzióra. Kattints a telepítés gombra ha megvan a végleges lista.



Látni fogod a telepítés folyamatjelzőjét. Az első lépés a kiválasztott programok letöltése lesz és utána jön a tényleges telepítés. A mostani átlag internetsebesség mellett nem fog sokáig tartani a letöltés.



Kattints a részletek megtekintése nyílra ha szeretnéd látni százalékosan a letöltést és a telepítést.



Ha végzett a varázsló a telepítéssel akkor újra kell indítani a gépet.



Most már használhatod az alkalmazásokat a Windows Live Essential alól.



Ha megnyitod a Start menü-Minden program-Windows Live mappát akkor láthatod a Live Family Safety-t, a Mesht és a Writert.
A Silverlight a saját mappájában található a Program fájlok között.



Forrás: http://www.7tutorials.com/how-install-windows-live-essentials-2011-tools

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése