2013. január 13., vasárnap

Bevált vírusírtó

Szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy nektek melyik víruskergető vált be a legjobban és miért. Lehet fizetős vagy ingyenes is. Jó lenne, ha leírnátok kb. mennyi memóriát fogyaszt, mennyi idő alatt vizsgálja át az X Gigás/Terás lemezeteket, esetleg volt-e már éles helyzet és hogyan tudta kezelni. A hozzászólásokkal azoknak lehetne segíteni, akik bizonytalanok vagy esetleg váltanának.
Akinek problémája volt valamelyik víruskeresővel megírhatja azt is miért. Ezzel is segítetek a kiválasztásban. 
Természetesen kellene az is, hogy melyik Windows változatot használjátok. Segítségeteket köszönöm!

2 megjegyzés:

  1. Üdv, én Windows 7 Home Prémiumon, az Avast ingyenesen használható vírusirtóját használom. Körülbelül 3-4 éve használom (korábban XP-én és most Linuxon is), és ez alatt az idő alatt egy vírusom se volt ! Azért szeretem mert keveset eszik a memóriából (25-35 mega) és gyors is ha a rendszer átvizsgálásáról van szó. Viszont ha teljesen szűz rendszerre kerül fel első programként akkor szinte felesleges a rendszer vizsgáltatnunk vele. Ajánlani tudom mindenkinek !

    VálaszTörlés
  2. Igen jó az Avast nekem is jól működött,igaz hogy az ígért 1 év helyett csak fél évig működött.
    Most egy másikkal próbálkozom a "MICROSOFT SECURITY ESSENCIALS"eddig ez is jól megy és kicsi a tárhelye.De majd hosszabb távon többet tudok mondani.

    VálaszTörlés