2010. június 30., szerda

Windows Sky Drive integrálása Windows Explorerbe 2.

Úgy döntöttem hogy folytatom a tegnap elkelzedett cikket ami véleményem szerint elég hasznos lehet. A mai bejegyzésben azt tudhatjuk meg miként lehet további szolgáltatásokat hozzáadni.

Másik fiók hozzáadása

Gladinet nincs lekorlátozva egyetlen fiókra. Még további tárhelyeket tudsz hozzáadni a meglévőhöz. A hozzáadáshoz keresd meg a Z meghajtót és dupla kattintás a névre.



Válaszd ki a tároló típusát a lenyíló listából. Ebben a példában a Google Docs-ot fogjuk hozzáadni de persze bármi más is hozzáadható.



Add meg a fiókhoz tartozó felhasználónevet és a jelszót. A Google Appsnál az e-mail címet kell megadni.



Most kattints a befejezés gombra és a Gladinet hozzácsatolja a tárolót a gépedhez.



Ha még nem használtad ezt a tárolót akkor előfordulhat hogy telepíteni kell a megfelelő plugint. Kattints az igen gombra.



Egy kis idő múlva az újabb tároló megjelenik a Windows Explorerben. Innen megnyithatjuk a Google dokumentumainkat vagy létrehozhatunk újakat. Persze készíthetsz újabb mappákat is és szerkesztheted a fájlokat. Azt persze nem felejtsd el hogy a Google Docs csak 1Gb tárhelyet ad. Ami persze doksiknak bőven elég.



Ha feltöltesz egy fájlt a tárolóba, akkor felugrik egy figyelmeztető ablak hogy a dokumentumot átkonvertálja Google Docs formába. Van lehetőséget a konvertálást kihagyni és eredeti formában feltölteni a fájlt.



Itt vannak a dokumentumaink a Google Docs fiókban. Az .exe kiterjesztésű fájlokat nem tudod a felhőben szerkeszteni.



Extra lehetőségek Gladinetben

A tálcáról elérhető a menü amiből újabb lehetőségeket tudsz kiaknázni.



A feladat kezelő egy hasznos kis szolgáltatás. Itt láthatod az aktuális folyamatokat illetve a korábban sikertelenül feltöltött fájlok listáját is.



Egyéb a Gladinettel kapcsolatos beállításokat is elérhetsz innen. Persze a legtöbb szolgáltatás csak a pro verzióban elérhető.



Forrás: http://www.howtogeek.com/howto/20262/mount-skydrive-s3-google-docs-and-other-cloud-storage-in-windows-explorer/

1 megjegyzés:

  1. However, you may not find it in the same way as different devices are now developing with the latest OS. Hence there is a bit change that comes with every segment like the ringtone stored location. Therefore, in this article, we are going to let you know the different devices custom places so that you come to know yours.

    Did you ever try to know where are ringtones stored on samsung? No worries we come with the answer for you. Well, the ringtone is stored in your phone’s folder system>>Media>>Audio and finally you may get to see the ringtones.

    Hopefully, you have already come to know where are ringtones stored on Android. We have shown up a definitive guideline to you in which you can sort out where they go. Depends on your device type it may have some differences and we already shared those too.

    VálaszTörlés